035 203 1404 info@aaisolatie.nl

A.Ahallak Isolatie, Bouw en onderhoud B.V.

Neem contact op

2 + 6 =

Telefoon

035 203 1404

Adres

Binnendelta 6C
1261 WZ Blaricum

KVK: 88047350
BTW nummer: NL864486820B01

Deze klanten gingen u voor

Ik ben uitermate tevreden over de door de heer Ahallak geleverde diensten in de vorm van Tonzon Isolatie onder mijn woning. De heer Ahallak is een attente, betrouwbare en prettige man om zaken mee te doen. Hij komt zijn afspraken na en ook zijn medewerkers die hier aan het werk waren zijn keurige, beleefde mannen. Alles wordt keurig achter gelaten en de communicatie met deze mensen is heel prettig verlopen. Ik ben uitermate tevreden en kan deze firma aan een ieder aanraden.

Henny Elstgeest

A. Ahallak heeft TonZon vloerisolatie in mijn kruipruimte aangebracht. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en de stipte en vriendelijke manier waarop het is uitgevoerd. Ook de controleur van het certificeringsbureau was vol lof. Van harte aanbevolen!

Sacha Heijkoop

Abdelaaziz is een pracht kerel. Oprecht, zet door en komt z'n afspraak na. Betrouwbaar dus. Dat bleek bij onze vloerisolatie installatie. A. was ziek, schakelde collega's in, maar die vonden de installatie op een gegeven moment te moeilijk. Te weinig ruimte voor installatie. Abdelaaziz kwam paar dagen later langs en zei: ik heb het geoffreerd. Het kan wel. Ik ga het fixen. Met zijn doorzettingsvermogen werd de vloer compleet geisoleerd, zoals afgesproken. Mijn complimenten.

Erik Hemmes

Bodemisolatie (systeem TonZon) aangebracht. Ziet er geweldig uit. Gegevens voor subsidieaanvraag aangeleverd. Vakwerk! En uiterst correcte, vriendelijke uitvoerders.

Pieter van Buijtenen