035 203 1404 info@aaisolatie.nl

Over ons

Met passie isoleren wij al jarenlang vloeren. Wij gebruiken alleen de beste materialen die de laagste milieubelasting hebben. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

Vloerisolatie

Kwaliteit, snelheid en zekerheid

Wij geven u graag advies als het gaat om het isoleren van uw woning, wij denken met de klant mee en gaan doelgericht te werk. Bij ons staat zekerheid dan ook hoog in vaandel. Bovendien zijn wij door TONZON erkend als vertrouwde installateur.

Daarnaast beschikken onze gespecialiseerde installateurs over jarenlange ervaring en vakkundigheid op het gebied van diverse isolatie werkzaamheden. Het eindproduct zal dan ook niets minder bevestigen dan kwalitatief werk.

Insula certificatie

Onze isolatiewerkzaamheden (vloerisolatie met Tonzon Thermokussens) vallen onder de certificatie van Insula CertificatieInsula is een onafhankelijke instelling die in het kader van kwaliteitsborging steekproefsgewijs onaangekondigde (na)controles op werklocaties uitvoert. Klik voor meer informatie op de link hieronder.

Deze klanten gingen u voor

Ik ben uitermate tevreden over de door de heer Ahallak geleverde diensten in de vorm van Tonzon Isolatie onder mijn woning. De heer Ahallak is een attente, betrouwbare en prettige man om zaken mee te doen. Hij komt zijn afspraken na en ook zijn medewerkers die hier aan het werk waren zijn keurige, beleefde mannen. Alles wordt keurig achter gelaten en de communicatie met deze mensen is heel prettig verlopen. Ik ben uitermate tevreden en kan deze firma aan een ieder aanraden.

Henny Elstgeest

A. Ahallak heeft TonZon vloerisolatie in mijn kruipruimte aangebracht. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en de stipte en vriendelijke manier waarop het is uitgevoerd. Ook de controleur van het certificeringsbureau was vol lof. Van harte aanbevolen!

Sacha Heijkoop

Abdelaaziz is een pracht kerel. Oprecht, zet door en komt z'n afspraak na. Betrouwbaar dus. Dat bleek bij onze vloerisolatie installatie. A. was ziek, schakelde collega's in, maar die vonden de installatie op een gegeven moment te moeilijk. Te weinig ruimte voor installatie. Abdelaaziz kwam paar dagen later langs en zei: ik heb het geoffreerd. Het kan wel. Ik ga het fixen. Met zijn doorzettingsvermogen werd de vloer compleet geisoleerd, zoals afgesproken. Mijn complimenten.

Erik Hemmes

Bodemisolatie (systeem TonZon) aangebracht. Ziet er geweldig uit. Gegevens voor subsidieaanvraag aangeleverd. Vakwerk! En uiterst correcte, vriendelijke uitvoerders.

Pieter van Buijtenen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte