035 203 1404 info@aaisolatie.nl

Vloerisolatie

Warmere voeten, minder tocht en minder vocht in huis en een lagere energierekening. Met vloerisolatie ervaart u direct deze voordelen.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is de perfecte besparing & Milieuvriendelijk

Zit er nog geen isolatie onder uw vloer? Wij gaan graag voor uw aan de slag. De voordelen zijn groot. Zeker met de beschikbare subsidie (ISDE) waar u recht toe heeft. Daarnaast zetten wij ons al jaren met passie in voor een beter milieu, door gebruik te maken van vloerisolatie die de laagste milieubelasting heeft van alle beschikbare isolatiematerialen.

De beste materialen en ijzersterke garantie

A. Ahallak Isolatie, Bouw en onderhoud B.V. maakt gebruik van de beste vloerisolatie van Nederland: TONZON Vloerisolatie. Deze isolatie heeft een beter isolerend effect dan andere isolatiematerialen, omdat het als enige de warmteuitstraling naar de kruipruimte vrijwel volledig elimineert. Daardoor wordt de begane grondvloer warmer en is de energiebesparing veel hoger.

Het materiaal heeft tien jaar garantie en wij garanderen een evenlange bevestiging als het door ons wordt geplaatst. U weet dus precies waar u aan toe bent. Met onze isolatie kiest u ook voor het meest klimaatefficiënte en duurzame isolatiemateriaal.

Maak handig gebruik van de subsidie van Rijksoverheid

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) wordt vanaf 2023 voor meer mensen bereikbaar. Hierdoor krijgt u mogelijk tot wel 30% van uw investering vergoed door de Rijksoverheid. Onder verduurzamingsmaatregelen worden isolatie gerekend (vloer-, dak-, spouw-muurisolatie of HR++glas) en ook de aanschaf van een warmtepomp of een hybride warmtepomp.

Neemt u één isolatiemaatregel dan krijgt u 15% vergoed en bij twee of meer maatregelen krijgt u 30% vergoed. Kijk op de site van Rijksoverheid voor meer informatie.

Deze klanten gingen u voor

Ik ben uitermate tevreden over de door de heer Ahallak geleverde diensten in de vorm van Tonzon Isolatie onder mijn woning. De heer Ahallak is een attente, betrouwbare en prettige man om zaken mee te doen. Hij komt zijn afspraken na en ook zijn medewerkers die hier aan het werk waren zijn keurige, beleefde mannen. Alles wordt keurig achter gelaten en de communicatie met deze mensen is heel prettig verlopen. Ik ben uitermate tevreden en kan deze firma aan een ieder aanraden.

Henny Elstgeest

A. Ahallak heeft TonZon vloerisolatie in mijn kruipruimte aangebracht. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en de stipte en vriendelijke manier waarop het is uitgevoerd. Ook de controleur van het certificeringsbureau was vol lof. Van harte aanbevolen!

Sacha Heijkoop

Abdelaaziz is een pracht kerel. Oprecht, zet door en komt z'n afspraak na. Betrouwbaar dus. Dat bleek bij onze vloerisolatie installatie. A. was ziek, schakelde collega's in, maar die vonden de installatie op een gegeven moment te moeilijk. Te weinig ruimte voor installatie. Abdelaaziz kwam paar dagen later langs en zei: ik heb het geoffreerd. Het kan wel. Ik ga het fixen. Met zijn doorzettingsvermogen werd de vloer compleet geisoleerd, zoals afgesproken. Mijn complimenten.

Erik Hemmes

Bodemisolatie (systeem TonZon) aangebracht. Ziet er geweldig uit. Gegevens voor subsidieaanvraag aangeleverd. Vakwerk! En uiterst correcte, vriendelijke uitvoerders.

Pieter van Buijtenen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte